Sandra in America

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Marcella en Hans

Er is er één jarig, hoera hoera!
Sandra, van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag!! 🎉🎉

Kees en Anna

Lieve Sandra,

We hebben vaak contact maar woorden op papier zijn toch anders. Mooi geschreven en inderdaad weer heerlijk open ! Geniet de laatste weken volop met je vrienden, de dieren en met name met je gastouders en Amber !
Weet ook dat het naderende afscheid zeker niet voorgoed is. Wij zien er uiteraard naar uit om je zien, te knuffelen en je verder te zien groeien als mens.

Heel veel liefs van pa en ma en tot snel !

Erik

Je verhaal leest als een boek. Mooie weergave van je belevenissen en afwegingen.

Marcella

Lieve Sandra,
Wat een mooi uit je hart geschreven blog. Je hebt een mooie ontwikkeling ondergaan, één waar je trots op mag zijn. En volgens mij gaan er nog meer volgen....
Geniet van de laatste weken in the USA!!!

Groetjes!

Grietje

Lieve Sandra, ik wens jou nog een fijne tijd met je vrienden en familie en wat een prachtige foto's van jou! Trots op jou! 😍 Benieuwd wat er allemaal in die grote koffer zit, in iedergeval heel veel mooie herinneringen ❤️ tot snel, liefs😘

Mara , Tjerk en Roland , Jacoba

Wat gaat het snel... en ik snap het helemaal..... zo dubbel allemaal maar dit heb je in de pocket!! Een heel apart jaar om nooit en echt om nooit meer te vergeten!!! Geniet van je tijd en tot in Nederland!!! Super woman ben je😘!!

Jessica

Dit bericht had ik nog niet gelezen, klinkt als een heel leuk weekend!

Jessica ( en Ruben en Hylke)

Jessica

Wat vliegt de tijd! Het zit er al weer bijna op, maar wat een mooie herinneringen allemaal! Geniet nog van je laatste weken en tot snel in NL

Groetjes Jessica Ruben en Hylke

Grietje

Wat een belevenis, wat een mooi verhaal Sandra! Jeetje, nog 26 dagen dat gaat echt snel. En dan straks afscheid nemen.... Masr win zijn blij om jou straks weer te zien! Geniet er nog heerlijk van meid! Heel veel liefs😘😘

Jan

Hi Sandra it’s obvious yuo have an incredibly good time over there in the States with your guest family, guest animals and guest friends. We here in NL are all looking forward to welcoming you back here but it must be hard for you to say goodbye to all the friends you have come to know there. Well I am sure there will be opportunity to return one of these days! Enjoy the days remaining! 😊👌 greetings, Jan ( this is in English which may be better than your Dutch is now😉)

Baukje

Hallo Sandra,
Zo jij hebt een top weekend gehad.
Geniet nog maar even van je verblijf daar. Nog maar een paar weken en dan zit het er al weer op. Wat is het toch nog snel gegaan.
Nog veel plezier hoor met de dieren en alle mensen daar om je heen.
Veel liefs Baukje en Rinze

Grietje
reactie op: foto

Straks thuis ook maar zo'n lief vriendje Sandra :-)

Tjerk , Mara, Roland en Jacoba

Gelukkig weer een verhaal van jouw, goed om te horen hoe het met je gaat. We zijn blij dat je zo’n geweldig gastgezin hebt en dat je daar een een mooie plek hebt in deze bizarre tijd. Zet hem op en we blijven je volgen.... liefs van ons.

Petra & Bas

Hoi Sandra,

Geniet nog maar lekker van je laatste maanden in de VS. Wij vinden het geweldig dat jij het naar je zin hebt bij het gastgezin. Leuk tussen alle dieren 🐕🐄🐐. Je hebt er goed aan gedaan om daar te blijven, veel meer vrijheid en een mooie omgeving en ervaringen op doen.
Hopelijk tot snel.

Groetjes van Petra en Bas

Jan

Hallo Sandra, mooi dat je maximaal gebruik maakt van de mogelijkheid om in de VS te blijven, lijkt mij een goed besluit. Heel jammer dat we elkaar niet hebben kunnen zien daar, maar dat halen we later ergens vast wel weer in. Geniet nog van je tijd daar en we kijken altijd uit naar nieuwe blogs en foto’s! Gr Jan

Kor, Tjitske, Bouke en Hanna

Hartstikke fijn dat je zo'n geweldig gastgezin hebt en je goed de tijd door komt !
Stuur nog wat leuke vlogs, blogs of hoe het ook heet.
Denk om je gezondheid en dat van je gastouders en kinderen en tot juni.

Grietje

Een dappere beslissing Sandra, nog maar volop genieten deze twee maanden💞😘

Kim

Fijn wat van je te lezen! Ik vroeg me, door alle corona drukte, al af hoe het met jou zou zijn en of je wel terug zou kunnen komen. Dappere beslissing! En fijn dat je je zo thuis voelt bij je gastgezin! 😘

Kees en Anna

Mooi verhaal, zo trots dat je deze beslissingen durft te nemen en zo fantastisch dat je door je huidige gastgezin wordt opgenomen in hun wereld. Dat zal je nooit vergeten. Hopelijk kun je de komende twee maanden nog volop blijven genieten, zonder al te veel Corona stress.

Roy

Inmiddels al weer twee weken geleden sandra ?

Grietje

Leuk om weer wat van jou te horen Sandra, en wat doe je het super goed, en fijn dat je zo geniet van alles, de tijd gaat nu echt snel... Leuke foto's! ? Dikke knuffel van ons❤️❤️

Lisa

Super leuk sannie! Maar kom maar snel weer terug ?? xx

Baukje

Hallo Sandra,
Fijn om weer wat van je te horen.
We hadden al wel veel over je belevenissen gehoord van je ouders hoor. We blijven natuurlijk heel nieuwsgierig naar hoe het met je gaat.
Het is alweer bijna maart dus je tijd daar schiet alweer op. Wat gaat het toch ook snel weer. Geniet maar van al je belevenissen en laat ons ook weer meegenieten.
Veel liefs uit het koude,natte en erg winderige Leeuwarden.

Jan

Hallo Sandra, we willen graag horen hoe jullie team Appomattox in de pan hakt morgen!

Petra

Hoi Sandra,

Wat een geweldig prestatie van jou, wat een topper ben je. Heerlijk sporten, en lekker genieten.

Groetjes Petra

Jessica en Ruben

Heel leuk, succes met je basketbal team!

Baukje

Lieve Sandra,
Wat is het leuk om zo op de hoogte te blijven van jou leven daar in Amerika. En wat was het een verrrassing dat ik zo'n mooie kaart van je kreeg voor mijn verjaardag.
Ja jammer hoor van het pakketje, maar het komt vast nog wel en dan smaken die pepernoten misschien nog wel lekkerder.
We hebben gezellige dagen gehad met de verjaardag van mij en van je vader maar misten je natuurlijk wel. Leuk dat we je toch even zagen via face time.
Lieverd veel plezier straks met het basketballen.
We horen vast wel hoe dat is en wat je er van vind.
Heel veel knuffels van ons hier uit Leeuwarden.

Grietje

Wat beleef jij veel in een week, super leuk om te lezen! Maar geen taco's meer eten hoor? veel liefs van ons?

Kees en Anna

Leuk om weer een blog te lezen. We kijken er altijd naar uit. Wel even een aantal kleine dingen (die hou je altijd immers).
Het pakket is natuurlijk een raar verhaal, twee letters verschil in adres. Dorp goed, postcode goed, nummer goed. Pakket zelfs in de wagen. Maar ja, dan is het vrijdagmiddag, en de chauffeur denkt, die road ken ik niet en het weekend staat voor de deur. Helaas gaat de service van PostNl en USPS niet zover dat er iemand het pakje eruit vist en het alsnog 50 mile verderop weer aan een wachtende ontvanger levert. Nu sturen we het weer terug naar Nl. Enfin, het zijn in ieder geval goed bereisde pepernoten. Nu maar hopen dat er voor 5 december alsnog pepernoten bij je aankomen.
En ja, inderdaad wel een beetje stom van mij, maar later kunnen we er vast erg op lachen.
Wel erg leuk om de foto's te zien, kennelijk is het downloaden gelukt !
Veel liefs van papa en mama en ja we missen je wel een beetje...maar dat wist je wel

Petra

Hoi Sandra,

Tjee wat maak jij allemaal leuke en mooie ervaringen mee. De scholen hierin Nederland zijn dan ook niet te vergelijken met daar.

Leuk om te lezen dat jij het nog steeds naar je zin hebt. Nog een paar maanden en dan ben je al weer op de helft van je trip.

Op de verjaardag van je vader hebben wij het ook nog over een hond gehad. Dus ik ben benieuwd ?

Bedankt weer voor je leuke verhaal en mooie foto's. En heel veel plezier de komende maanden.

Groetjes van ons.

Marcella

Hoi Sandra,
Wat leuk om je verhalen te lezen. Zo te lezen, ondanks dat de pepernoten niet zijn aangekomen, heb je het goed naar je zin in de States. Bij jou in de States waarschijnlijk geen Sinterklaas maar Thanksgiving met kalkoen. Ach, één troost; kalkoen gevuld met pepernoten is echt niet lekker ?.
Wij wachten op de volgende avonturen die je gaat beleven en voor nu de groeten van ons, Marcella en Hans.

Jan Visser

Hallo Sandra, ik had je mail over het hoofd gezien maar nu eindelijk gelezen. Wat weer een mooi stuk, je schrijft echt heel goed! Ga zo door! Ik vind het allemaal heel spannend wat je doet ( en zie enorm uit naar mijn bezoek over een paar maanden— tegen die tijd zit jij vast al op dat paard...). Groeten, Jan

Erik

Hoi Sandra, fijn dat je nu veel plezier en uitdaging hebt. Ben benieuwd of je nog paard gaat rijden. Ik stel me daar wel een mooie cowboyhoed etc. bij voor :) .

Groet,
Erik

Jessica

Hallo Sandra!
Wat een leuk verhaal weer om te lezen.
Logisch dat het soms als een achtbaan voelt, maar deze tien maanden maken je vast nog sterker en zelfstandiger en zijn super leerzaam. Die moeilijke momenten zijn altijd tijdelijk en kom je wel doorheen!
Fijn ook dat je het nog steeds naar je zin hebt op school!

Liefs Ruben en Jessica

Grietje

Hey, super Sandra! Wat leuk om jou blog weer te lezen, wat doe jij het suoer goed! Mooi om te horen dat je Kheita zo lief vindt, honden zijn echte vrienden? Hele dikke knuffel van ons allemaal ?❤️

Baukje

Lieve Sandra,
Wat beleef jij al veel. En wat doe je het goed daar zeg. Prachtig zo als je al je belevenissen beschrijft.
Veel succes met het voetballen hoor. En misschien komt de foto met jou op een paard nog wel de komende tijd.
Heel veel liefs en knuffels van mij en Rinze???

Jacoba Waijenberg

Hoi Sandra,

Weer een leuke blog van jezelf, heerlijk dat jezelf lekker laat zien en jezelf blijft.
Erg belangrijk en dat maakt je sterk. Geweldige ervaringen doe je op, school gaat super goed. Mooi hoor...
En ik denk over 10 maanden dat er dan wel een hond is in huize Visser.?.
Ga je goed.... lieve groetjes van ons.

Jessica
reactie op: verhaal Week 6

Wat superleuk om te lezen allemaal! Fijn dat jet het zo naar je zin hebt daar en vrienden gemaakt hebt. Dikke knuffel, ook van Ruben en Hylke

Grietje
reactie op: verhaal Week 6

Super trots op jou! dikke knuffel!

Kees
reactie op: verhaal Week 6

We hebben wekelijk contact maar het lezen van de belevenissen blijft leuk. Ik zou zeggen, geniet van ieder moment met volle teugen en de belevenissen en mooi om te zien dat je al veel vrienden hebt. Oh ja, die hond...daar kunnen we gelukkig nog even over nadenken.

Grietje
reactie op: foto

Hey Sandra, wat gaaf!! Leuk even een berichtje en foto's van jou.
Hele dikke knuffel!!

Kim

Wat leuk om te lezen wat je allemaal beleefd! Natuurlijk hoor ik ook al een en ander van je moeder bij Leovardia! Maar nu alweer een maand, wat vliegt de tijd! Ben benieuwd naar de rest van je avonturen! ?

Petra

Al weer een maand in Amerika, pfff wat gaat het snel. Geweldig dat je een blog hebt en wat fijn om te lezen dat het goed gaat. Leuke foto's vooral die met de dieren ?, wie had dat van jou verwacht. Succes en veel plezier.

Pa

Mooi reisblog en leuk om te lezen wat je allemaal beleefd. Natuurlijk hebben we ook app en skypecontact maar geschreven woorden zijn altijd erg leuk. Ik zie uit naar mooie foto's van Farmville en omgeving en van de paarden en de hond !
Hecht je niet te veel naan de trouwe viervoeter want straks wil je ook een hond in Nederland en ik zie mij niet om 11 uur 's avonds uitgaan met de hond !!

Baukje

Hoi Sandra,
Wat een belevenissen al zeg. Fijn dat je het naar je zin hebt daar. Het is erg leuk om je zo te volgen.
Veel liefs tante Baukje

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active